Andreas Reigersman | voorzitter Raad van Bestuur

Andreas Reigersman is in directierollen werkzaam geweest bij o.a. Triodos Bank en Van Lanschot Kempen. Hij adviseert sinds 2012 in de gezondheidszorg en is bestuurder van een zorgvastgoed onderneming. Daarnaast is hij toezichthouder bij verschillende – ondernemende – maatschappelijke en zorgorganisaties, ook op het snijvlak van publiek-private samenwerking. De maatschappelijke relevantie van organisaties heeft zijn belangstelling.

06 - 2294 8530

Ronald Hoppel | bestuurder

Ronald is een creatieve, enthousiaste en kansgerichte ondernemer met een brede belangstelling en ervaring. Ronald heeft 10 jaar als organisatie adviseur, marketing strateeg en corporate strateeg voor ING gewerkt. De laatste 20 jaar helpt hij maatschappelijke organisaties met het beantwoorden van de vraag: “Waar zijn we goed in en wat zouden we daar nog meer mee kunnen doen?“. Daarnaast richt hij zich op ontwikkeling en financiering van maatschappelijk vastgoed.

06 - 2502 8118

Wieneke Groot | toezichthouder

Wieneke Groot (1974) is opgegroeid in een Vrijeschool-gezin, doorliep de twaalf jaren van de Vrije School in Hoorn en Bergen en studeerde politicologie & bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na deze studie volgde zij nog een studie facilitair management (hbo), was zij beleidsmedewerker planning en control en HR-kengetallen bij grote onderwijsinstellingen en lid van Provinciale Staten Gelderland voor de VVD van 2011 tot 2014.

In het dagelijks leven is Wieneke zelfstandig organisatieadviseur bij ideële organisaties (o.a. antroposofische gezondheidscentra), toezichthouder in het onderwijs , lid van het bestuur van VUvereniging , Antroposana en voorzitter van de Europese federatie van antroposofische patiëntenbewegingen. Daarnaast is zij bestuurslid van RTV Arnhem en Rotary Arnhem en actief bij kerkgenootschappen als vrijwilliger.

Aanmelden voor Non Nobis Nieuws